3

Rucsaci cu semnătura – Krupicka – Jurek – Bakwin

Dacă citești blogul nostru, cel mai probabil cele trei nume, Krupicka – Jurek – Bakwin, îți vor fi cunoscute. Astăzi am dat peste o firma de echipament: Ultimate Direction, destul de vechi pe piaţă (din 1985) specializată în soluții de hidratare pentru sportivi (bidoane, rucsaci etc.) care au o colecție cu semnătura celor trei sportivi. Aceștia au lucrat indeaproape cu producatorul pentru a creea veste/rucsaci de hidratare pe gustul lor.

Toate modelele sunt deja la varianta 2.0, fiind deja imbunătățite după prima varianta.
Ele sunt construite să care un rezervor de apă cu furtun de 2L şi să mai încapă ceva pe lângă.

În partea din fată toate cele trei modele sunt prevăzute cu suport special pentru două bidoane, câte unul pe fiecare bretea, de 600 ml.

Vesta cursa Anton Krupicka

Ca şi creatorul lui rucsacul este unul foarte minimalist, dar şi foarte usor: 198g fară bidoane.
Pe fată are doua buzunare mai mari gandite să încapă un telefon/cameră şi două mai mici pentru geluri batoane etc.

Rucsacul are o capacitate de 4 litri, din care daca scădem rezervorul de apă tot mai râmăne destul loc pentru o bluză şi o geacă (care poate fi pusă şi pe exterior folosind elasticele din dotare).

Preţ: $99.95
Detalii şi pagină produs

Vesta ultra Scott Jurek

Deja la acest rucsac putem vedea puţin mai multe buzunare. Pe lângă buzunarele de la vesta lui Krupicka apar şi patru locuri de depozitare pentru geluri.
În plus rucsacul are elastice pentru beţe, fermoar pentru acces rapid la punga de apă şi un fluier de urgenţă.

Rucsacul are o capacitate mai mare, de 7 litri, dar este şi mai greu 310 g fără bidoane.

Preţ: $129.95

Detalii şi pagină produs

Vesta Andventure Peter Bakwin’s

Cu acest rucsac deja intrăm în altă clasa, pentru că avem şi un alt creator si target. Este gândit pentru curse de aventură unde ai nevoie de un rucsac care să fie uşor însă să aibe o capacitate maricică si cât mai multe buzunare.

Nu are cu mult mai multe buzunare decat rucsacul lui Jurek, dar sunt însă puţin mai mari şi unele cu fermoar pentru acces rapid.

Principara difentă ar fi însă capacitatea mai mare 11L şi faptul că rezervorul de apa este separat de restul rucsacului pentru acces rapid. Greutatea rucsacului este 454 g fără bidoane.

Preţ: $159.95

Detalii şi pagină produs

Care rucsac va plăcut cel mai mult?

Filed in: Alergare Tags: , , , , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

 • Oana

  Eu optez pentru Krupicka 😉

 • Barefoot Nae

  Chief, nu prea ai nimerit-o; eu am SJ Ultra, si cu toate ca e nemaipomenita si n-as da-o pe toate hydration pack-urile din lume, crede-ma, nu e nici pe departe un rucsac. E un race vest in toata regula, iar treaba cu water pouch-ul e ca sa nu zica lumea ca n-au lasat loc. Sursa principala sunt sticlele alea cu kicker valve care sunt o mare smecherie si care se pot umple extrem de rapid la punctele de alimentare – spre deosebire de rezervor care e mai curand pt ciclism, alpinism sau orice altceva decat ultra running. AK e si mai mica, asa ca exclus water pouch.

  • Stiu ca e impropriu poate spus rucsac, dar in limba romana nu am gasit un termen mai apropiat :))

   Multumesc pentru micul review 😀
   De cand il ai? Cum sta pe tine in alergare?

© 2018 Ultramaraton Romania. All rights reserved.