0

Lucian Clinciu a cucerit Tampa in ziua 17 din Traversarea Carpatilor

dsc00012Lucian Clinciu a luat startul pe 13 aprilie de la Sarmisegetuza asistat de cativa prieteni( si de familie) iar acum doua zile a cucerit vf Toaca. O distanta incredibila parcursa solo, o realizare la care nu poti decat sa te uiti cu admiratie si sa te bucuri asa cum a spus si Marc in ultima postare ca esti contemporan cu acest supraom.

Pana acum Lucian a traversat Muresul, Munti Metaliferi, Muntele Mare, Muntii Vladeasa, Valea Draganului, muntii Tibles, muntii Suhard, muntii Calimani, muntii Ceahlau. Totul in alergare, pe skiuri sau chiar pe role de ski de fond. Sute de kilometrii ca sa nu mai zic de diferenta de nivel absolut impresionanta. Pana in ziua 9 el adunase deja 500km cu 8000m+.

Daca merita tot acest efort ne spune chiar Lucian:

A MERITAT….pentru rufele inca spalate in rau, pentru “Doamne Ajuta” cu care saluta aici localnicii, pentru reflexiile din vocea lor, pentru simplitatea vietii de aici, pentru gustoasele placinte cu branza, pentru verdele crud si mugurii ce stau sa pocneasca, pentru ploaia care curata si limpezeste, pentru cerul ce poate avea culori nebanuite, pentru coarnele unui cerb trufas, pentru urmele de urs si lup, pentru dansul cocosului de munte, pentru plantele miraculoase, pentru formatiunile de piatra parca sculptate intentionat pentru a aprinde imaginatia, ……asa cum un prieten tocmai mi-a scris……”pentru prieteni, pentru cei care se gandesc la tine, pentru un vis care ii inspira si pe altii, pentru generatiile viitoare, pentru pastratorii de frumos, prietenie si bucurie”…pentru energia care e in toate ale naturii, iar atunci cand te apropii de ea, vine firesc catre tine…DOAMNE AJUTA!

Mai multe detalii despre expeditia lui Lucian gasiti si intr-un interviu de pe rucksack.ro

Va invit sa ii trasmitem ganduri bune in fiecare zi pe postarile de pe site-ul oficial:
http://transcarpathiansrun.wordpress.com/

Filed in: Alergare, Proiecte speciale Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

© Ultramaraton Romania. All rights reserved.