0

Toma Coconea, 20 de maratoane în 8 zile, la No Finish Line

Toma Coconea a reușit din nou să își demonstreze talentul de anduranță. Săptamâna trecuta a participat la ultramaratonul No Finish Line, care s-a desfasurat la Monaco. Evenimentul este unul de alergare non-stop timp de opt zile consecutive pe un circuit de 1400m. Ambasadorul Wings for Life World Run a reușit performanța de a alerga 823 km, echivalentul a 20 de maratoane, rezultat realizat probabil și datorita strategiei ca în două dintre zilele competiției să nu se oprească timp de 24 de ore.

La finalul concursului, Toma s-a clasat pe poziția a cincea în clasamentul general, din 11256 de participanți și locul 1 la categoria sa de vârstă, din 1586 de concurenți.

Wings for life 2014_030 (2)

Anul acesta au venit mai mulți sportivi profesioniști, lor revenindu-le și podiumul în clasamentul general. Efortul este unul constant și se intinde pe parcursul unei saptamâni. Rezistența nu-mi este străină, avand în vedere participarile mele la Red Bull X-Alps, unde parcurg peste 1000 km pe jos, însă îmi plac mai mult alergarile montane, decat cele pe sosea, asa cum este aici, la No Finish Line. Insă, mă bucur de rezultat și cred că a fost un antrenament excelent pentru Wings for Life World Run 2015, unde mi-am propus să depasesc 50 km.
a spus Toma Coconea.

Pe parcusul întregii competitii i-a fost aproape Mihaela Rădulescu, și ea ambasador Wings for Life, care a alergat 83 km și fiul ei, Ayan Schwartzenberg, care s-a clasat pe locul 3 la categoria sa de vârstă cu 177 km.

Daniel Pisica, co-echiperul lui Toma la Red Bull X-Alps, l-a insotit și în această experiență. Pe lângă ca l-a incurajat și i-a acordat suportul tehnic și moral, a mai și alergat 110 km.

Tomi, Mihaela si Ayan

Filed in: Alergare Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

© Ultramaraton Romania. All rights reserved.