0

Trans Romania Run a ajuns la etapa 3 din editia 3

blogger-image-1179160576
Astazi eroii din Trans Romania Run aka Diagonala Nebunilor au terminat cu bine etapa cu numarul 3, strangand in picioare 184 km de la start. Anul acesta in aceasta aventura au pornit Serban Chiurlea, John Callens pentru toata distanta si Daniel Musat pentru jumate din cursa.

Prima etapa cu startul la Sighetu Marmatiei a fost facuta impreuna cu un alergator surpriza in persoana lui Marian Chiriac care a venit sa ii insoteasca prima etapa. O etapa frumoasa mai ales din prisma oamenilor de pe margine.

Odata ajunsi in satul Petrova, intalnim alaiul satenilor care ieseau de la slujba de duminica, Barbatii in costume sobre si camasi albe imaculate, iar femeile in fuste si ii inflorate. Suntem priviti cu oarecare interes si salutam pe toata lumea ca sa nu parem prost crescuti. Oamenii sunt zambitori si foarte vorbareti… Sunt foarte mandri de “tara” lor si se lasa fotografiati cu bucurie in costumele lor traditionale.

A doua zi caravana continua de la Viseul de Sus pana la Salva trecand pe langa o alta atractie turistica locala, un pod de lemn acoperit construit in 1778 de catre italieni inrolati pe atunci in regimentul de graniceri din Nasaud.

Etapa de astazi dupa un start mai bana ii aduce fata in fata cu domnul Emil Oprim, un bistritean solid si rumen in obraji ce pazeste o remorca plina cu stupi.

Ii povestim de unde venim, dar nu pare foarte impresionat. Mai degraba suntem noi impresionati de jovialitatea, buna-dispozitie si vorba dintr-o bucata. Ne arata cu mare mandrie izvorul curatat de dansul dis-de dimineata si ne invita sa luam apa rece. Intr-adevar apa este ca gheata, dar pare cam tulbure pentru stomacurile noastre fragile, asa ca o folosim doar pentru racorit.

Mai multe detalii despre aventura alergatorilor din Trans Romania Run puteti citi zilnic pe blogul lui Serban Chiurlea!

Success baieti si picioare puternice!

Filed in: Alergare Tags: , , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

© Ultramaraton Romania. All rights reserved.